Diana Ross & The Supremes‎– 20 Golden Greats (LP)

Diana Ross & The Supremes‎– 20 Golden Greats (LP)

€ 6,95 (inclusief btw 0%)
Op voorraad

1 LP 

Conditie: Hoes: VG+ / Vinyl: EX

  • A1 Where Did Our Love Go
  • A2 Baby Love
  • A3 Come See About Me
  • A4 Stop! In The Name Of Love
  • A5 Back In My Arms Again
  • A6 I Hear A Symphony
  • A7 My World Is Empty Without You
  • A8 Love Is Like An Itching In My Heart
  • A9 You Can't Hurry Love
  • A10 You Keep Me Hangin' On
  • B1 Love Is Here And Now You're Gone
  • B2 The Happening
  • B3 Reflections
  • B4 In And Out Of Love
  • B5 Forever Came Today
  • B6 Some Things You Never Get Used To
  • B7 Love Child
  • B8 I'm Livin' In Shame
  • B9 No Matter What Sign You Are
  • B10 Some Day We'll Be Together

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.